У тернопільському парку невідомі самовільно зрізали дерева. Відкрито кримінальне провадження (Відео)

У ніч з 11 на 12 квітня 2019 року  на території тернопільського парку ім. Тараса Шевченка, в районі спортивного комплексу «Динамо», невідомі самовільно зрізали зелені насадження – верби, тополі та ялини.

«Ордер на видалення цих дерев міською радою не видавався, тому зрізання вважається незаконним», – повідомляє головний спеціаліст-ландшафтник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Світлана Молодецька.

За фактом зрізання дерев у парку ім. Т. Шевченка КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» подано заяву у Тернопільський відділ поліції ГУ Національної поліції в Тернопільській області з метою встановлення невідомих осіб, що здійснювали зрізання дерев та притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством України. Питання про це незаконне видалення зелених насаджень наразі перебуває на контролі Державної екологічної інспекції у Тернопільській області.

Міською радою також направлено звернення до поліції з проханням посилити патрулювання на території тернопільських парків для уникнення актів вандалізму.

Нагадаємо, відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, зрізання зелених насаджень може проводитися лише після отримання документу, який посвідчує право на проведення таких робіт. Прес-служба Тернопільської міської ради.

 

Опубліковано Uri Sobi Субота, 13 квітня 2019 р.

Попередня стаття

З 1 травня за заборгованість з комуналки боржникам нараховуватимуть пеню

Наступна стаття

На Теребовлянщині розшукують жінку, яка тиждень тому вийшла з дому і не повернулася

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.