“Обов’язково перевірте себе у списку виборців”, – КВУ

Проект TERNOPIL TIME

15 квітня завершився період для зміни місця голосування. На Тернопільщині цим правом скористалося понад п’ять тисяч осіб. Загалом по Україні місце голосування змінило понад 325 тисяч громадян, на 10 тисяч більше, ніж перед першим туром виборів, – повідомила голова ЦВК Тетяна Сліпачук.

 

Якщо порівнювати з 31 березня, то наразі кількість громадян, які скористалися своїм правом зміни місця голосування, виросла на 9 879. Фактично з 7 до 15 квітня своїм правом тимчасово змінити місце голосування скористалися 325 604 українців. Найбільшу кількість заяв подано від жителів Донецької і Луганської областей – 58 968 і 29 784 відповідно».

 

 

Відділи ведення Державного реєстру виборців передали уточнені списки дільничним виборчим комісіям, – повідомив експерт обласного осередку Комітету виборців України Ігор Ковалик. Проте у разі відсутності іменного запрошення, варто перевірити себе у списках виборців. «Потрібно зайти на сайт, знайти своє прізвище. Якщо його немає, то внести себе можна лише в результаті судового позову. Якщо немає можливості зайти в Інтернет, то можна піти на дільницю. Списки виборців є на дільницях. Якщо є ситуація відсутності у списку виборців, то за допомогою судового позову можна відновити себе у списку виборців. Дуже малий термін, щоб рознести запрошення. Тому прохання до виборців – зважати і на цей момент. Якщо ви не отримали запрошення, то варто все ж таки перевірити себе у списку».

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

Підозрюваного у вбивстві тернополянки Андрія Горбатюка суд залишив під вартою

Наступна стаття

Ліпили з пластиліну та освідчувалися. Учасники Тернопільської Ліги Сміху показали залаштунки (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.