Підозрюваного у вбивстві тернополянки Андрія Горбатюка суд залишив під вартою

Сьогодні відбулося засідання Тернопільського міськрайонного суду щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві 27-річної тернополянки Тетяни Подващецької Андрію Горбатюку. Заслухавши думку захисника підозрюваного та прокурора, розглянувши всі надані документи, суд ухвалив рішення залишити підозрюваного під вартою.

Нагадаємо, Андрій Горбатюк після скоєння злочину намагався втекти. Підозрюваного у вбивстві 27-річної тернополянки оперативники управління карного розшуку затримали у Львові. Його привезли до обласного центру, допитали та оголосили підозру. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань відповідно до статті 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство.

Довідка: 16 квітня 2019 року в одній з багатоповерхівок Тернополя на вулиці Курбаса знайшли тіло молодої жінки з ознаками насильницькоїх смерті. На її тілі судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень. Знайшла дівчину подруга мами та робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони вранці своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили її тіло. За попередньою інформацією, смерть потерпілої настала вночі. У вбивстві дівчини поліція одразу запідозрила товариша загиблої Андрія Горбатюка.

Попередня стаття

На вихідних тернополян очікує прохолодна погода та заморозки до -5

Наступна стаття

“Обов’язково перевірте себе у списку виборців”, – КВУ

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.