Через ремонт дороги на вулиці 15 Квітня у Тернополі утворився кількаметровий затор

Сьогодні на вулиці 15 Квітня працівники дорожньої служби проводять ремонт дорожнього покриття. Під час робіт замість чотирьох смуг проїжджої частини функціонують тільки дві. Окрім цього, вулицю почергово перекривають. У зв’язку із цим від зупинки біля заводу “Оріон” до перехрестя вулиць Купчинського-15 Квітня-проспект Злуки утворився чималий затор, в основному у напрямку Збаража.

Роботу працівники дорожньої служби продовжать і у суботу, 20 квітня. Планують завершити ремонт Збаразького кільця та розпочати його на вулицях Руська та Протасевича. Ці ділянки доріг не перекриватимуть, але рух на них буде ускладненим. Тож водіям заздалегідь потрібно обирати маршрут.

Попередня стаття

У Тернополі облаштують новий парк. Оголошено архітектурний конкурс на кращий ескізний проект

Наступна стаття

Чортківські чиновники на один день пересядуть на велосипеди

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.