Чортківські чиновники на один день пересядуть на велосипеди

Чортківчанам пропонують відкрити велосезон у місті та взяти участь у флешмобі «Велосипедом на роботу». Дійство відбудеться завтра, 19 квітня. В першу чергу до участі запрошують працівників міської ради та всіх охочих.

– Ми хочемо, усе більше жителів Чорткова користувались велосипедом як транспортом для щоденних поїздок на роботу, навчання чи у справах. Впевнені, що такі зустрічі надихають і заохочують все більше людей вибирати велосипед замість авто або маршруток, адже це не тільки здорово, економічно, екологічно, а й весело! Поїздка на роботу велосипедом, окрім того, що є безпечною, зручною та комфортною, бадьорить краще за будь-яку каву, – кажуть організатори заходу.
Програма зустрічі «Велосипедом на роботу»:
8.00 – зустріч усіх на центальній площі , реєстрація учасників, ранкова кава
8:15 – 8.45 – проведення відкритих конкурсів ««Найстильніший велосипедний look», «Найчисельніша корпоративна команда
8:45 – 9.00 – нагородження переможців,спільне фото

Попередня стаття

Через ремонт дороги на вулиці 15 Квітня у Тернополі утворився кількаметровий затор

Наступна стаття

На вихідних тернополян очікує прохолодна погода та заморозки до -5

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.