Понад 50 колото-різаних ран: у поліції розповіли деталі загибелі тернополянки Тетяни Подвашецької (Відео)

Сьогодні у Тернополі суд обрав запобіжний захід Андрію Горбатюку – тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіка звинувачують у вбивстві 27-річної тернополянки. Причини та деталі загибелі дівчини з’ясували правоохоронці.

Злочин трапився в ніч з 15 на 16 квітня. Саме тоді тернополянин прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли жінка почала повчати клієнта, як “правильно жити”, він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство.
Судово-медичний експерт зафіксував на тілі потерпілої понад п’ятдесят колото-ріжучих ран,  Згодом експерти підтвердили, що жінка померла в результаті масивної втрати крові.
Зазначимо, що під час розслідування працівники поліції припускали, що до вбивства міг бути причетний хтось із знайомих жертви.  Вона працювала майстром в одному з тату-салонів Тернополя, тож оперативники встановили усіх осіб, які впродовж останніх місяців зверталися до потерпілої. В поле зору потрапив один з її клієнтів. Андрй Горбатюк спробував втекти, проте вже за добу його затримали у Львові.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Ліпили з пластиліну та освідчувалися. Учасники Тернопільської Ліги Сміху показали залаштунки (Відео)

Наступна стаття

Указом Президента України розширено територію національного природного парку «Дністровський каньйон»

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.