Люди проти. Зведення багатоповерхівки на Карпенка,5 призупинили

У Тернополі на вулиці Карпенка, 5 вкотре призупинили забудову земельної ділянки. Рішення прийняв виконавчий комітет Тернопільської міської ради. Забудовник планував звести житловий будинок, проте мешканці прилеглих багатоповерхівок виступили проти. На їх думку, така щільна забудова може «забрати» у них прибудинкову територію.

На підтримку мешканців мікрорайону «Дружба» містобудівні умови вже неодноразово були скасовані, проте через рішення суддів їхня дія поновлювалася.

Всі зауваження, які були озвучені попередніми рішеннями суддів, нині врахували. У результаті, 17 квітня  2019 року черговий раз прийнято рішення про зупинення дії містобудівних умов. Поки замовником не буде досягнуто згоди з мешканцями прилеглих будинків, проведення будь-яких будівельних робіт на цій ділянці неможливе. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Збаражчині вихованців інтернату навчали домедичної допомоги

Наступна стаття

Напередодні виборів тернопільські правоохоронці обстежили виборчі дільниці та округи (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.