Понад півсотні дерев зрізали невідомі на Текстильній у Тернополі

У Тернополі на вулиці Текстильна, 22 невідомі зрізали зелені насадження. Про повалені дерева працівників муніципальної інспекції Тернопільської міської ради та управління житлово-комунального господарства повідомили тернополяни. Встановлено, що дозвільні документи на порізку дерев на цій території не видавалися.

Вказану територію також обстежили державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Тернопільської області.  Відповідно до акту обстеження зеленої зони на вул. Текстильній, 22 виявлено 56 пнів зрізаних дерев порід каштан, тополя, алича, клен, липа та пошкоджено до ступеня неприпинення росту 8 дерев породи липа.

За фактом зрізання дерев міською радою буде подано заяву у Тернопільський відділ поліції ГУ Національної поліції в Тернопільській області з метою встановлення осіб, що здійснювали зрізання дерев та притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством України. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

Напередодні виборів тернопільські правоохоронці обстежили виборчі дільниці та округи (Відео)

Наступна стаття

На Тернопільщині встановили триметрові вербові галузки (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.