П’ять тисяч жителів Тернопільщини змінили місце голосування

Понад п’ять тисяч виборців з Тернопільщини скористалися можливістю тимчасової зміни місця голосування 21 квітня.

За інформацією з сайту Державного реєстру виборців, з 9 по 14 квітня 5091 мешканець Тернопільщини вже тимчасово змінив своє місце голосування під час другого туру чергових виборів Президента. З них у межах області – 3027 виборців, – пишуть на сайті Громадянської мережі ОПОРА.

Про організацію самої процедури тимчасової зміни місця голосування  розповіла спостерігачам ОПОРИ Оксана Бідованець, яка вдруге скористалася цією можливістю.

-«Я зателефонувала напередодні, щоб розпитати, коли можна приходити та що попередньо підготувати. Мене попросили зробити копії моїх документів. Минулого разу їх робили працівники на місці. Я думаю, що це пов’язано з тим, що охочих скористатися можливістю тимчасової зміни місця голосування багато, а термін – короткий», – сказала Оксана.

Зазначимо, у Тернопільській області 21 квітня зможуть проголосувати 1830 громадян, виборча адреса яких знаходиться в інших регіонах України або у закордонному виборчому окрузі.

Попередня стаття

У Порошенка і Зеленського різні погляди щодо війни в Україні

Наступна стаття

У Тернополі на вихідних виставка фіалок

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.