Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України. У своєму зверненні він також подякував поки що ще чинному Главі держави Петру Порошенкові за минулі 5 років його головування на цій посаді.

Вибори Президента України відбулись вільно і демократично. Вітаю Володимира Зеленського. Переможця, за якого віддали свої голоси більшість українців. Дякую Петру Порошенку за 5 років, упродовж яких насправді було зроблено багато, щоб Україна стала сучасною європейською країною. Ми повинні належно оцінити досягнуте і у відповідь на суспільний запит прискорити позитивні зміни. У цьому я бачу запоруку успіху України!, – написав Володимир Гройсман на своїй сторінці у Фейсбук.

Попередня стаття

Я залишу пост глави держави, але не йду з політики. Новий Президент матиме сильну опозицію, – Петро Порошенко (Відео)

Наступна стаття

Опрацьовано 8% протоколів: В. Зеленський перемагає у 22 з 24 областей України, П.Порошенко – у двох та закордоном

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.