Опрацьовано 8% протоколів: В. Зеленський перемагає у 22 з 24 областей України, П.Порошенко – у двох та закордоном

Центральна виборча комісія станом на 23:50 годину опрацювала 8% протоколів. За їх результатами, на виборах Президента України, які відбулися 21 квітня 2019 року, впевнено перемагає Володимир Зеленський. Він отримав більшість голосів виборців у 22 з 24 областей України та у місті Києві. Чинного Главу держави Петра Порошенка підтримали у Львові та Івано-Франківську, а також закордоном.

Отож, за результатами опрацьованих 8% протоколів, у В.Зеленського – 72,40% голосів виборців, у Петра Порошенка – 25,28%.

З перемогою Володимира Зеленського вже привітали Петро Порошенко, Прем’єр-міністр України В.Гройсман, прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, канцлер Австрії Себастьян Курц, Президент Польщі Анджей Дуда, генсек НАТО Єнс Столтенберг та голова Ради ЄС Дональд Туск, голова МЗС Швеції Марго Вальстром та у посольстві США.

Попередня стаття

Володимир Гройсман привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України

Наступна стаття

Володимир Зеленський подякував українцям за підтримку на виборах Президента України (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.