Володимир Зеленський подякував українцям за підтримку на виборах Президента України (Відео)

Станом на 6:23 годину ранку понеділка, 22 квітня, Центральна виборча комісія опрацювала 80,78% протоколів із округів. Згідно з ними, перемогу в другому турі виборів президента України здобуває Володимир Зеленський. За нього проголосували 11,03 мільйонів громадян – це 73,09% тих, хто прийшов на дільниці. На підтримку Петра Порошенка висловилися 3,7 млн українців – тобто 24,57% виборців.

Офіційно перемогу Володимира Зеленського має оголосити ЦВК до 1 травня, проте переможець виборів вже сьогодні подякував українцям за підтримку. Володимир зазначив, головне, що відбулося, – це об’єднання народу, об’єднання України.

“Всім привіт. Всем привет. Хотів теж вам всім подякувати. Дякую вам, що були з нами ці 4 місяці. Це – відповідальна робота. Робота, яку ви зробили. Це не я, ми разом це зробили. І головне, що ми об’єднали Україну, об’єднали наші життя, об’єднали наш народ. Дякую”, – сказав Володимир Зеленський у своєму відеозверненні.

Попередня стаття

Опрацьовано 8% протоколів: В. Зеленський перемагає у 22 з 24 областей України, П.Порошенко – у двох та закордоном

Наступна стаття

У Тернополі дівчина раптово вибігла на дорогу і потрапила під колеса авто

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.