Вісімнадцять тракторів закупила об’єднана компанія CFG/«МРІЯ» для обробітку земель Тернопільщини (Відео)

Технічний парк збільшується. Об’єднаний агрохолдинг CFG/«МРІЯ» нарощує потужності. Чотирнадцять  нових тракторів CLAAS AXION 850 використовуватимуться при обприскуванні полів і розкиданні добрив.

– На замовлення компанії «МРІЯ»  зроблено специфічну ширину колії, цей трактор працює в ширині передніх і задніх коліс – 2,25 метри, – керівник відділу продажу техніки ТОВ «Компанія «ЛАН» Назар Вонс.

Машини з 240-а кінськими силами мають багато новацій. Ними легко й комфортно керувати при будь-якому обробітку землі.

– У цьому тракторі є GPS навігація, буквально включаєш дві операції і трактор працюватиме у полі сам. У ньому дуже комфортно, руль працює легко, усе на комп’ютері, зручне сидіння, – сервісний інженер Ігор Телев’як.

Чотири потужних трактори CLAAS XERION 5000 витримують корпусні плуги, передпосівні культиватори та важкі дискові борони

– Цей трактор унікальний тим, що має одну суцільну раму через весь трактор, вона незламна, на ній встановлено двигун, коробку передач, кабіну і мости, – керівник відділу продажу техніки ТОВ «Компанія «ЛАН» Назар Вонс.

Партія сільськогосподарських машин вартувала 3,7 млн дол. Загалом у 2019-му агрохолдинг CFG/«МРІЯ» інвестує 51 млн дол в оновлення техніки.

– Ми бачимо позитивні зрушення з приходом нової команди в компанію, а також значне фокусування інвестицій в оновлення технічного парку, а також збільшення потужностей виробництва, – заступник операційного директора агрохолдингу CFG/«МРІЯ».

А на жнивах в агрохолдингу урожай збиратимуть ще 26 нових сучасних комбайнів CLAAS, їх планують закупити вже незабаром.

 

Попередня стаття

У Тернополі п’яний син знущався з власної матері

Наступна стаття

Відзавтра зміниться рух тролейбусів на вулиці Тарнавського у Тернополі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.