У Теребовлі жінці продали зіпсоване м’ясо курки (Відео)

У Теребовлі продають зіпсоване м’ясо курей. Про це у мережі Фейсбук повідомила Олександра Молоток. Жінка зазначила, що придбала морожене куряче філе в одному із лотків на місцевому ринку. Прийшовши додому, розморозила і побачила, що із шматка м’яса тече густа біла рідина, а саме філе є зіпсованим.

“ЦЕ МОРОЖЕНЕ КУРЯЧЕ ФІЛЕ. Перед тим як його готувати, замітила на самому м’ясі багато дирок від голок. Я вже його викинула псові, пес нестав їсти. А купила я його на базарі. Завжди купую свіже від Ряби, але сьогодні закінчилося. Поки я стояла в очереді, тож купила морожене. Я підозрювала що там буде вода, але це була біла густа рідина. Я в шоці, перший раз у моєму житті.”, – написала Олександа Молоток.

У коментарях під відео одна із читачок додала, що також натрапилиа на таку неприємну покупку.

Я сьогодні на базарі тоже купила філе таке саме, – написала Віра Тара.

Попередня стаття

У Тернополі пропала ще одна школярка, друга за тиждень

Наступна стаття

Тернопільські атракціони перевірили на міцність

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.