На Тернопільщині оголошено І рівень небезпеки: синоптики прогнозують значні грози та зливи

Вдень 29 квітня у більшості північних, центральних, в Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській та Львівській областях синоптики прогнозують значні дощі та грози. Сильні пориви вітру, місцями шквали 15-20 м/с. Оголошено I рівень небезпечності, жовтий, – повідомляють в управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

Нагадаємо, 28 квітня Тернопільщиною пронеслася негода. Сонячна погода обідньої пори різко змінилась дощем та градом. В мережі Фейсбук люди вже публікують відео та фото неочікуваних опадів, переглянути які ви можете Тут, а також на сторінці “МедіаТОРа” у Фейсбук.

 

Попередня стаття

Від удару випав двигун: на Тернопільщині авто врізалося в дерево, водій загинув

Наступна стаття

Біля “жовтої” церкви у Тернополі п’яний водій зніс огорожу (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.