У парку біля Тернопільського озера прокладають сучасну велодоріжку

На вулиці Чумацька у Тернополі розпочали прокладати велосипедну та пішохідну доріжки. Перший етап робіт фахівці проводитимуть на ділянці від закладу «Riverside club» (вул. Чумацька, 14) до ресторану «Хутір» (вул. Чумацька, 81). Загальна протяжність маршруту складає 670 м.

Особливістю цих доріжок є те, що вони будуть відокремлені від проїжджої частини та проходитимуть лісом, що гарантуватиме безпеку для бігунів і велосипедистів та забезпечуватиме комфортний проїзд автотранспортом.

Наразі підрядники здійснюють підготовчі роботи – нарізання основи, після чого розпочнуть прокладати велосипедну та пішохідну доріжки шляхом пошарового відсипання щебню та суміші з піску і цементу (гарцовки). Ця технологія широко використовується у європейських країнах та відзначається високою якістю і стійкістю до навантажень.

При сприятливих погодних умовах, будівельні роботи заплановано завершити впродовж місяця. Прес-служба Тернопільської міської ради.

Попередня стаття

На Бережанщині діти і дорослі виводять весняні гаївки (Відео)

Наступна стаття

На Великдень на Тернопільщині сталося 6 ДТП: загинули четверо людей, серед яких дитина

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.