Через ускладнення після кору помер 27-річний тернополянин Андрій Шморган

Перестало битися серце 27-річного тернополянина Андрія Шморгана. Чоловік місяць боровся за своє життя в одному з медичних закладів Тернополя. На жаль, недуга здолала молодого чоловіка. Про смерть Андрія повідомили його друзі та близькі.

“Знав тебе, напевно, як ніхто довго… Чому світ такий несправедливий і забирає завжди найкращих?!… Ти був сильний і до останнього боровся за життя, але, на жаль, хвороба перемогла… Спочивай з миром, Друже!” — написав Ярослав Головко.

Нагадаємо, Андрій Шморган захворів на початку квітня. У чоловіка боліло горло, появився кашель та піднялася температура. За кілька днів у нього з’явилася висипка. Медики діагностували кір. Через те, що хворий почав ще більше кашляти та задихатися, його перевели в реанімацію на кисень.

У суботу, 13 квітня, після обіду стало гірше, почав задихатися, не дихав, його перевели на штучну вентиляцію легенів. У вівторок, 16 квітня, у нього відмовили нирки і його перевезли в обласну університетську лікарню, де підключили до гемодіалізу. Нирки не запрацювали, стан був критичний. 3 травня Андрій помер.

Редакція Першого інтернет-телебачення Тернопільщини “МедіаТОР” висловлює щирі співчуття рідним та близьким Андрія Шморгана. Вічна пам’ять.

Попередня стаття

На Тернопільщину насуваються зливи та грози

Наступна стаття

У Тернополі молодик розбив макет писанки. Перехожі не завадили (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.