У Тернополі росіянин підрізав 35-річного чоловіка (Відео)

У Тернополі 39-річний чоловік поранив ножем 35-річного жителя обласного центру. Про злочин у поліцію дружина потерпілого. Жінка розповіла, що 5 травня близько 23 години  її чоловік повернувся додому з ножовими пораненнями. Зараз чоловік перебуває в реанімаційному відділенні міської лікарні.
Правоохоронці встановили, що поранення потерпілому наніс сусід. Підозрюваний – уродженець Росії, проживав на Луганщині, однак вже тривалий час мешкає в Тернополі. Конфлікт між чоловіками виник в його квартирі, під час якого господар і накинувся на  гостя з ножем. Поранений зумів дійти до свого помешкання, а зловмисник тим часом втік з дому.
Уникнути покарання не вдалося. Підозрюваного у злочині на вулиці розшукали працівники патрульної поліції та доправили до відділку. Чоловіка затримали в порядку  статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом протиправних дій відкрито кримінальне провадження згідно частини 1 статті 121 ККУ.
Вирішується питання про обрання для затриманого запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

 

Попередня стаття

Впродовж кількох годин на Тернопільщині трапилися три ДТП (Фото)

Наступна стаття

Хатіко з Великого Глибочка знайшла домівку та народила цуценят (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.