Поблизу Тернополя потрійна ДТП, водій у реанімації

У селі Чистилів Тернопільського району не розминулося дві іномарки. Аварія трапилася на автодорозі Броди-Тернопіль 7 травня близько 18:25. Житель Івачева Долішнього, рухаючись на автомобілі Citroën Berlingo, виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в транспортний засіб такої ж марки. Після удару автомобіль не зміг зупинитися і протаранив ще й ZAZ Vida.

В результаті ДТП до лікарні потрапили водій та пасажир автомобіля-порушника 1957 та 1958 років народження. Кермувальник у важкому стані. Він в реанімації. За попередніми даними, в чоловіка закрита черепно-мозкова травма, пошкоджений шийний відділ хребта та грудної клітки, відкритий перелом стегнової кістки та закритий перелом зап’ястя.
В ортопедичному відділенні із забоями та переломом ліктьового суглобу знаходиться і пасажир автомобіля. Люди з двох інших транспортних засобів не постраждали.
Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 1 ККУ. Триває слідство. Відділ комунікації поліції Тернопільської області.
Попередня стаття

Львівське сміття “застрягло” на Тернопільщині

Наступна стаття

Нетверезий житель Бучача побив правоохоронця

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.