Нетверезий житель Бучача побив правоохоронця

Опір та погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу інкримінують працівники Бучацького відділення поліції жителю райцентру. Двадцятидев’ятирічний чоловік наніс тілесні ушкодження працівнику поліції, який перебував при виконанні службових обов’язків.
За словами правоохоронців, 6 травня на лінію “102” надійшло два повідомлення з періодичністю в кілька хвилин. В одному люди скаржилися, що нетверезий водій побив свого сусіда, а інше – про дорожньо-транспортну пригоду, де автомобіль марки Passat врізався в огорожу.
На пошуки зловмисника виїжджали слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції. Знайомий побитого жителя бучаччини вказав адресу, де мешкає нападник. Поліцейські пішли до зловмисника. Його помітили на вулиці. Останній поводився агресивно та сварився з перехожими.
Коли до дебошира підійшли правоохоронці і назвали причину приїзду, чоловік на зауваження не зреагував, а продовжував кричати, а в якийсь момент наніс тілесні ушкодження працівнику поліції.
Порушника порядку затримали відповідно до статті 208 КПК. За зовнішніми ознаками зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння, але проходити медекспертизу він відмовився.
Чоловікові доведеться відповідати перед законом за статтями 342 частина 2 та 345 частина 2 ККУ. Склали на жителя району і 2 адмінпротоколи – за вчинення ДТП та залишення місця аварії й винесли одну постанову за їзду без документів. Триває слідство.
Попередня стаття

Поблизу Тернополя потрійна ДТП, водій у реанімації

Наступна стаття

Серед білого дня в центрі Тернополя зрізали “живе” дерево

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.