Скалодром і повітроплавання – туристичний сезон на Тернопільщині розпочнеться з розваг

12-го травня на Тернопільщині розпочинається туристичний сезон. Для цієї події знову обрали Збаразький замок і його територію. Уже завтра там відбудеться ряд цікавих розваг, більшість з атракцій – безкоштовні. До прикладу, буде можливість спробувати себе у повітроплаванні або розважитися на скаледромі.

 

 

«12-го травня о 14.00  у Збаразькому замку відбудеться офіційне відкриття літнього сезону. Цього року ми вирішили зосередитися не на концертній програмі, а на туристичних атракціях. Тож запрошуємо тернополян, жителів області, а також інших регіонів. Родзинкою відкриття буде повітряна куля, яка підніматиметься, як ліфт. Інша розважальна частина – скаледром: діти і дорослі зможуть піднятися на імпровізованій скелі. Це надувна атракція, яку привезуть до Збаража з Львівської області. Також буде виставка 3Dзамків і туристичний кінозал. У день відкриття туристичного сезону атракції будуть безкоштовними, це діятиме задля популяризації туристичного сезону. Також проведемо лотерею. У якій розігруватиметься близько сорока призів», – повідомив на брифінгу начальник управління туризму Тернопільської обласної державної адміністрації Ростислав Яцків.

 

Окрім цього, у Збаражі діятиме окремий намет, де транслюватимуть фільми про Тернопільщину. Показ стрічок вільний для всіх охочих. Також презентуватимуть свій потенціал різні райони області.

 

Вікторія Неборак

Попередня стаття

«Активна мама — гідний приклад для діток», – тернопільська бізнес-леді Ольга Навроцька

Наступна стаття

На Тернопільщині ДТП за участю 5 автівок (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.