На Тернопільщині ДТП за участю 5 автівок (Фото)

Сьогодні трапилась ДТП на шляху від Кременця до комплексу “Гостинний двір”. Пошкоджено та розбито п’ять автомобілів різного класу та габаритів.

За попередніми даними, повідомляють на сторінці Типовий Кременець, причиною масової аварії стала неуважність водія вантажівки, який не побачивши сигналізацію команди “СТОП”, на ділянці де ведеться ремонт автошляху і рух здійснюється почергово в обох напрямках, не загальмував та спричинив наїзд ефекту – “доміно”. Усі водії живі, важких тілесних ушкоджень не має.

Обставини масштабної ДТП встановлюють правоохоронці.

Фото зі сторінки Типовий Кременець.
Попередня стаття

Скалодром і повітроплавання – туристичний сезон на Тернопільщині розпочнеться з розваг

Наступна стаття

«Здоров’я, любові, поваги», – тернополяни вітають з Днем матері (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.