Тернополяни збираються “біля модринок”, аби не допустити забудови

Вчора, на “Пікнік біля модрик” у парку Т. Шевченка зібралося півсотні тернополян. Такою акцією висловлюють протест проти забудови. Зберегти одну з найулюбленіших локацій для відпочинку в місті прийшла і молодь, і старші.

Нагадаємо, ще 2 травня на сайті міської ради оголосили про опитування щодо створення рекреаційно-відпочинкового комплексу, який мають облаштувати у парку Т. Шевченка (від ФСТ «Динамо» у сторону заводу «Опілля»).

Та все ж ідея встановлення у парку відпочинкової зони із дитячими, спортивними майданчиками та закладами громадського харчування, стала причиною для протесту із боку тернополян, які хочуть бачити парк у теперішньому вигляді.

Тернополянин Роман Валігура написав, що створити петицію про “недопущення забудови парку Шевченка” не вдалося.

– Її просто не опублікували посилаючись на те, що вже відкриті громадські обговорення в системі Е-консультацій. У зв’язку з цим ми уже написали скаргу на урядовий портал.

На подібні пікніки, кажуть тернополяни, збиратимуться надалі.

 

Попередня стаття

«Здоров’я, любові, поваги», – тернополяни вітають з Днем матері (Відео)

Наступна стаття

“Вона – супергерой і королева”, – малеча вітає своїх матусь з Днем матері (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.