Колеса під землею. У Тернополі автівка провалилась під асфальт (Наживо)

На вулиці Карпенка 14 перед будинком утворилось провалля. Земля посунулась саме під колесами легквіки. ВАЗ застряг в землі, пошкоджені «фаркоп» та крило.

Вчора вечері я припаркував автомобіль біля під’їзду. Йшов дощ. Сьогодні зранку приходжу, машина похилена. Думаю може колеса вкрали, а вона в ямі. Я пішов в водоканал, бо тут напередодні їхні працівники ремонтували труби, там сказали чекати передзвонять, розповідає власник автомобіля Тарас.

Витягнути машини власнику сьогодні не вдалося. Ні в водоканалівці, ні міські комунальники за цю справу не взялися, каже він. Тож вже на завтра чоловік за власні кошти замовив евакуатор.

Сусіди розповідають, що тиждень тому подвір’я від під’їзду до газону, а це понад 10 метрів завдовжки, розривали робітники, бо міняти трубу до будинку. Далі замість асфальту тут постелили щебінь. Тепер люди обходять усю ремонтовану територію.

 

 

 

 

Попередня стаття

Італійський співак виконав пісню Скрябіна “Мам” (Відео)

Наступна стаття

Євробляхери вимагають відтермінування карального закону

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.