«Немає сенсу затягувати», – жителі Лановець за найшвидше проведення інавгурації (Відео)

Сьогодні, 16 травня, у Верховній Раді мають проголосувати та призначити конкретну дату інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського. Загалом у Раді зареєстровано 8 проектів постанов про проведення інавгурації. Сам Зеленський хоче, щоб інавгурація відбулася 19 травня. Однак остаточну дату може визначити Верховна Рада.

Згідно із законодавством, інавгурація новообраного президента Володимира Зеленського має відбутись не пізніше ніж через 30 днів від офіційного оголошення ЦВК результатів виборів. Тому, офіційно Зеленський стане президентом не пізніше 3 червня.

Чи важлива жителям Лановець дата інавгурації?, – дивіться у проекті «Власне бачення» Першого інтернет-телебачення Тернопільщини МедіаТОР.

Попередня стаття

З липня молоді вчені Тернопільщини отримуватимуть удвічі більшу стипендію Президента України та Уряду

Наступна стаття

Цвіль на стінах та мішки з одягом. Тернополяни скаржаться на соціальний гардероб «ОдежиНа» (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.