На Тернопільщині поліціанти перевіряють транспорт на зброю (Відео)

Оперативно-профілактичні заходи, пов’язані з вилученням із незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин, проводять поліцейські на території Тернопільщини. Відпрацювання розпочалося 20 травня і триватиме майже місяць.

Поліцейські спільно з кінологами перевіряють підозрілі транспортні засоби на предмет виявлення можливих правопорушень та перевезення заборонених предметів. Такі дії проводять, в першу чергу, в цілях безпеки та з метою недопущення потрапляння на територію краю зброї та вибухівки.
За три доби відпрацювання правоохоронці вилучили з незаконного обігу чотири одиниці вогнепальної зброї, серед яких  три пістолети та один обріз, одну одиницю травматичної зброї та 158 набоїв.
Пістолет виявили вчора у раніше судимого 30-річного жителя Тернопільського району. Зловмисника затримали відповідно до статті 208 КПК за вчинення серії майнових злочинів. Відповідно до статті 263 Кримінального кодексу України, особам, котрі незаконно зберігають зброю і вибухівку, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Попередня стаття

Сотні тернополян у вишиванках йдуть вулицями міста (НАЖИВО)

Наступна стаття

Петиція за відставку В.Зеленського необхідну кількість голосів зібрала за добу

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.