Петиція за відставку В.Зеленського необхідну кількість голосів зібрала за добу

Українці голосують за відставку новообраного Президента України Володимира Зеленського. Відповідну петицію на сайті Адміністрації Президента України розмістив Безрук Максим Миколайович 22 травня. Менш як за добу документ зібрав 28 тисяч 808 голосів з 25 тисяч необхідних. До кінця голосування залишилося 92 дні.

“Вельмишановний Володимире Олександровичу, голосування за Вас у більшості своїй було голосуванням протестним. Насправді Ви не маєте підтримки 73% виборців. Ваша особа зовсім не об’єднує більшість українців, що мають різні, почасти діаметрально протилежні погляди і бажання. Ви консолідували протест, не даючи конкретних обіцянок і політичних орієнтирів, однак тепер, після обрання і інавгурації, Ви не можете не мати конкретного шляху. І перші ж Ваші заяви та дії розчаровують Ваших виборців, розбивають цю тимчасову ситуативну народну консолідацію. Користаючись відсутністю змістовних обіцянок народові, Ви почали приписувати народній волі власні забаганки. Складається неприпустима ситуація, коли “слуга народу” не має моральних зобов’язань перед своїм народом, сформованих у передвиборчому процесі. Тому ми, народ України, вимагаємо Вашої негайної відставки з посади Президента України!”, – написав автор петиції Максим Безрук. 

Інавгурація шостого Президента України Володимира Зеленського відбулася 20 травня 2019 року. Володимир Зеленський озвучив в парламенті інавгураційну промову, у якій заявив, що розпускає Верховну Раду.

Нагадаємо, у другому турі виборів нинішній Президент змагався з тоді ще чинним Главою держави Петром Порошенком.

Попередня стаття

На Тернопільщині поліціанти перевіряють транспорт на зброю (Відео)

Наступна стаття

Вбивць тернопільської таксистки Євгенії Кордупель ув’язнили на 13 і 15 років

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.