Кременчанку, яка вилами вбила “суперницю”, ув’язнили на 8 років

Вісім років проведе за ґратами 20-річна жителька Кременця Діана Сорокопуд. Торік через ревнощі до хлопця вона вбила Олену Камінську.

Нагадаємо, минулого року на Кременеччині жорстоко вбито 19-річну дівчину. Злочин скоїла жителька Кременця. Повернувшись додому, вона застала там свого коханого з невідомою їй дівчиною. Кинулась з’ясовувати стосунки з хлопцем, однак той відмовився розмовляти і залишив дівчат наодинці. Це розізлило першу і вона почала бити непрохану гостю спочатку металевою трубою, потім совковою лопатою та вилами. Усі удари наносила в область голови та тулуба.

У судовому засіданні обвинувачена свою вину визнала та розповіла, що конфлікт з вбитою виник на ґрунті ревнощів. Адже з хлопцем, до якого приревнувала, вона жила у фактичних шлюбних відносинах, була вагітна. Удари “суперниці” наносила у різних кімнатах будинку, оскільки та намагалась втекти, захищаючись. А зрозумівши, що накоїла, звернулась у поліцію. У скоєному розкаюється.

Суд визнав обвинувачену винуватою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, та призначив їй покарання у виді позбавлення волі строком на 8 років. Строк відбування покарання сказав рахувати з моменту фактичного затримання – із 6 травня 2018 року.

Попередня стаття

У Тернополі чоловік власноруч впіймав викрадача вуличної відеокамери

Наступна стаття

На Тернопільщині судитимуть голову дільничної виборчої комісії

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.