На Тернопільщині судитимуть голову дільничної виборчої комісії

На Тернопільщині перед судом постане голова дільничної виборчої комісії. Чоловік, отримавши ввірені йому кошти для виплати заробітної плати та премії членам дільничної виборчої комісії, не виплатив їх, а привласнив. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно голови однієї з дільничних виборчих комісій з виборів Президента України скеровано до суду.

Чоловіка судитимуть за ч.1 ст.191 КК України  – привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, – повідомили у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Попередня стаття

Кременчанку, яка вилами вбила “суперницю”, ув’язнили на 8 років

Наступна стаття

Замість кульки – дерево: тернопільські школярі підтримали флешмоб (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.