Допомагати наш обов’язок: депутат від Самопомочі Роман Василіцький отримав подяку від ветеранів АТО (Відео)

Від початку війни бійців на фронті підтримує депутат обласної ради від Об’єднання «Самопоміч» Роман Василіцький. Чоловік допомагає з придбанням сіток, медикаментів та фінансово. Робить це системно.

– Допомагає не один рік і матеріально, і в забезпеченні необхідних речей, – каже голова ГО «Ветеранів АТО» Монастирищини Володимир Головчук.

Роман Василіцький переконаний: допомога захисникам – обов’язок.

Це – наш обов’язок. Хлопці віддають життя, щоб ми тут жили спокійно.Щиро дякую за відзнаку, та її найбільше заслуговують бійці, – депутат Тернопільської обласної ради від Об’єднання «Самопоміч» Роман Василіцький.

 Допомагає обранець й у лікуванні та реабілітації бійців. Обіцяє робити це й надалі.

Попередня стаття

У ДТП на Тернопільщині загинули троє людей, ще двоє у лікарні

Наступна стаття

Три біди на раз. Врятувати маму просить родина з Тернопільщини (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.