Чоловіка, якого розшукували майже півроку, знайшли мертвим у бучацькому лісі

Жителя Тернопільщини, який п’ять місяців тому вийшов з дому і пропав, знайшли мертвим. Скелетований труп у зимовому одязі та рукавицях знайшов грибник 1 червня близько восьмої години ранку. Тіло знаходилося у лісі в селі Ріпинці Бучацького району, неподалік дороги. Про моторошну знахідку чоловік повідомив у поліцію.  
При попередньому огляді слідів насильницької смерті на тілі чоловіка експерт не виявив. Біля загиблого лежала ручна пилка. Як з’ясувалося згодом, невідомий – житель селища Золотий Потік, 1961 року народження. 29 грудня чоловік пішов у ліс по ялинку і не повернувся. Його оголосили в розшук. Правоохоронці кажуть, що чоловік, ймовірно, заблукав у лісі і замерз.
Тіло направили на експертизу. Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 115 частина 1 ККУ з поміткою “нещасний випадок”.
Попередня стаття

«Дитинство одне для всіх»: у Тернополі для дітей з інвалідністю започаткували унікальний проект (Фото)

Наступна стаття

У Тернополі помічник депутата облради побив заступника голови РДА. Розшукують очевидців бійки

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.