«Дитинство одне для всіх»: у Тернополі для дітей з інвалідністю започаткували унікальний проект (Фото)

Привернути увагу суспільства до проблем дітей з інвалідністю взялися у громадській організації “Ділові Українські Жінки в Тернопільській області”. За ініціативи Helena Koval до Всесвітнього дня захисту дітей в краї започаткували проект «Дитинство одне для всіх». Професійні фотографи зробили світлини, на яких зобразили дітей з інвалідністю разом з однолітками. Фото вийшли емоційні, чуттєві та змушують замислитися.

Завдяки батькам, участь у фотозйомці взяли: Гагуа Даринка, Кучер Анастасія, Гумен Максим, Кручко Андрій і Тарас, Мосімчук Лія, Маркович Іванко, Фролова Аніта, Білоус Захар, Воробйов Макар, Порохонько Матвій та Марко, Богданова Каміла, Парій Вікторія, Овчарук Юліана, Хаєцька Єва, Чубатий Роман, Сергєєва Полінка, Навроцький Роман, Грундовський Дмитро, Стасишин Матвійко, Шкредова Катя, Люба Андрій, Чванкіна Марта, Дем‘янова Полінка. Всім, хто долучився, щиро вдячна. Любов не розділяє, любов об‘єднує….

Попередня стаття

Немовлята, народжені у Тернополі 1 червня, отримали пам’ятні медальйони (Фото)

Наступна стаття

Чоловіка, якого розшукували майже півроку, знайшли мертвим у бучацькому лісі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.