На Кременеччині 11-річний хлопчик знайшов мертим рідного дядька

На Кременеччині правоохоронці розслідують причини загадкової смерті 35-річного чоловіка. Загиблий знаходився у будинку, стояв на колінах та був у крові. Мертвого дядька виявив племінник.

Про смерть 35-річного чоловіка у поліцію 3 червня близько 18:00 повідомила сільський голова одного із сіл Кременецького району. На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Тіло загиблого знаходилося у власному помешканні. При попередньому огляді судово-медичний експерт виявив ознаки насильницької смерті.

Як стало відомо, жителя села знайшов 11-річний племінник. Він разом з рідним братом та товаришем грався у сусідній кімнаті. Коли хлопчик вийшов, то помітив, що двері до дядька відчинені, а сам він знаходиться на колінах та в крові.

На момент нещастя окрім дітей в будинку був хворий батько загиблого, а також рідна сестра та мама. Жінки поралися на городі. За словами мами загиблого, син був живий, коли вони йшли на город, але спав, бо перебував у стані алкогольного сп’яніння. Що сталося в будинку вона не знає, але стверджує, що її та доньки дома не було хвилин двадцять.

Подія внесена в Єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – вбивство. Триває слідство.

Попередня стаття

Тернополяни можуть поміняти категорію соціальної картки з «Учнівської» на «Студентську»

Наступна стаття

У Тернополі виявили 23 правопорушення, пов’язаних із незаконним обігом зброї (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.