У Тернополі виявили 23 правопорушення, пов’язаних із незаконним обігом зброї (Відео)

фото з відкритих джерел

На Тернопільщині тривають  профілактичні заходи із виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки. Дільничні офіцери Тернополя перевіряють усіх, хто може бути причетний до володіння  небезпечними предметами.
“На даний час ми здійснили перевірку трьохсот власників зброї, – розповів старший дільничний офіцер Тернопільського відділу поліції Андрій Шеременда. – Було виявлено 23 правопорушення за якими відповідно складено адмінпротоколи.”

Під час профілактичних відпрацювань поліцейські також перевіряють спеціалізовані торгові заклади, які займаються реалізацією зброї та боєприпасів, спілкуються з людьми, які брали участь в антитерористичній операції, адже нерідко бійці в якості сувенірів привозили зі сходу небезпечні предмети. Особлива увага до тих осіб, які були судимі за злочини, пов’язані з незаконним обігом  зброї.

Попередня стаття

На Кременеччині 11-річний хлопчик знайшов мертим рідного дядька

Наступна стаття

На Тернопільщині водій вантажівки протаранив мотоцикліста (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.