Пропала тернополянка: одяг і паспорт жінки знайшли на березі річки

У Тернополі правоохоронці розшукують Галайко Мар’яну Йосипівну 20 червня 1991 року народження. Одяг і документи, які належать жінці, знайшли на березі річки – біля тернопільської дамби.

Зникла мешкає у Тернополі на вулиці Лучаківського. Зі слів родичів, вона хворіє на психічні розлади, а четвертого червня мала повернутися з Польщі додому. На даний час її місцеперебування не відоме.

Востаннє Мар’яну Галайко бачили четвертого червня о 7:30 біля магазину “Щедрик” на Живова. Вона була одягнута в жовтий спортивний костюм. Якщо хтось впізнав дану особу або знає про її місце знаходження, телефонуйте на лінію “102” або за номерами 27-11-70, 27-12-58, (067)471-66-23.

Попередня стаття

Правоохоронці встановили особу потопельника у Тернопільському ставі

Наступна стаття

На Гаївському перехресті встановили нові «Габаритні ворота» висотою 2,5 м

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.