У Тернопільському ставі виявили труп чоловіка. Правоохоронці просять допомогти встановити особу загиблого (Фото)

У Тернопільському ставі, неподалік дамби, виявили труп чоловіка. Невідомого в одязі без ознак життя, помітили діти, які відпочивали на озері.

На місце події виїжджали оперативники, рятувальники та бригада швидкої. Слідів насильницької смерті на тілі не виявлено. За попередніми даними, чоловік пробув у воді одну-дві доби.

На вигляд – 20-45 років. Був одягнутий в чорні спортивні штани, темну футболку та кросівки. Якщо хтось впізнав дану особу, просимо повідомити на лінію “102” або за номерами 27-11-70, 27-12-58, (067)471-66-23.

Попередня стаття

На Тернопільщині водій вантажівки протаранив мотоцикліста (Фото)

Наступна стаття

Правоохоронці встановили особу потопельника у Тернопільському ставі

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.