У Тернополі побудують нові дитячі садочки

У Тернополі побільшає закладів дошкільної освіти. Під будівництво нових дитячих садочків вже виділено чотири земельних ділянки. Окрім цього, передбачено кошти для замовлення проектно-кошторисної документації.

Дитячі садочки побудують у нових мікрорайонах міста, а саме, у “Північному” та “Південному”. Планується, що спорудження нових закладів дошкільної освіти проводитимуть в основному за рахунок коштів будівельних компаній, які зводять житлові будинки у цих мікрорайонах. Власне для цього земельні ділянки і були передбачені у Генеральному плані міста та плані зонування території.

Зараз у Тернополі функціонують близько 40 комунальних закладів дошкільної освіти, – повідомили у Тернопільській міській раді.

Попередня стаття

На Кременеччині розшукують військового, який самовільно залишив частину

Наступна стаття

Відбір на Євро-2020: Україна перемогла Сербію із рахунком 5:0 (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.