Відбір на Євро-2020: Україна перемогла Сербію із рахунком 5:0 (Відео)

Збірна України із рахунком 5:0 перемогла Сербію у 3-му турі відбору на Євро-2020 – дублі Циганкова і Коноплянки, дебютний гол Яремчука.

Розпочав переможний рахунок вінгер Динамо Віктор Циганков, який після точного пасу Караваєва влучно перевів м’яч у дальній кут воріт суперника. На цьому Віктор не думав зупинятись і через 2 хвилини потужним дальнім ударом подвоїв перевагу “жовто-синіх”.

Одразу після перерви підопічні Шевченка довели рахунок до розгромного. Черговий удар Коноплянки після зміщення в центр нарешті потрапив у ціль. 3:0! Роман Яремчук символічно відкриває лік своїм голам за збірну саме у Львові 4:0. Євген Коноплянка ще раз повторив свій фірмовий удар і знову спрацювало. Важко пояснити, що саме відбулось на Арені Львів, але це неймовірно – 5:0.

Відео: Каналы Футбол 1/ Футбол 2

Попередня стаття

У Тернополі побудують нові дитячі садочки

Наступна стаття

Небайдужі збирають кошти для пораненого бійця з Теребовлянщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.