У Тернополі перевірили пляжі: вода чиста, купатися можна

У Тернополі спеціалісти перевірили місцеві пляжі. Для цього фахівці відбірали взірці води з таких поверхневих водойм, як: Тернопільський став (район «Циганка»), відкритий басейн клубу оздоровчого зимового плавання «Нептун» («Моржатник») та Тернопільський став («Дальний пляж»).

За результатами досліджень усі взірці води відповідають нормативним вимогам. Патогенних мікроорганізмів та яєць гельмінтів у воді ставу не виявлено. Проте, спеціалісти все ж таки рекомендують дотримуватись правил особистої безпеки при купанні у відкритих водоймах, озерах річках чи ставках. Зокрема, не допускати потрапляння води на слизові оболонки рота, очей та носа, уникати травм, після купання приймати душ, не заходити в воду при наявності порізів та подряпин. Повідомили у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Попередня стаття

На родину тернопільського підприємця напали: власників оселі госпіталізували, діти і бабуся не постраждали

Наступна стаття

Помер соліст Львівської опери, видатний виходець з Тернопільщини Роман Вітошинський

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.