Троє чоловіків в масках ледь не закатували сім’ю підприємця (Відео)

Ледь не закатували до смерті. Троє чоловіків в масках напали на сім’ю підприємця з Тернопільщини. Четверо дорослих та двоє маленьких дітей спали. Злочинці вдерлися в хату, жорстоко били, змушуючи віддати всі гроші. Забравши найцінніші речі, родину зв’язали й втекли. Із забоями, струсом, закритою черепно-мозковою травмою та рваними ранами обличчя потерпілі нині у лікарні.

У будинку, де стався розбійний напад, зачинені ворота. За високим мурованим парканом двоповерхова хата з прибудинковими помешканнями.

Чутки про звірячий напад грабіжників хутко поширилися населеним пунктом. Жителі села Гаї-Шевченківські четверту добу поспіль зачиняють навіть кватирки.

– Кажуть, що покатована, побита була і жінка і мама. Це бандитський напад, – житель Гаїв-Шевченківських Василь.
– Налякані, бо ж і гроші відібрали, і побили людину, – жителька села Гаїв-Шевченківських Люба.

Про те що родина заможна, грабіжники знали, припускає староста села Богдан Брич. Декілька років тому помер господар сім’ї, залишивши у спадок бізнес, хату та всі заощадження.

– Мати, донька, зять і двоє маленьких діток були в той момент, коли увірвалися в масках, їх жорстоко били, катували, цінності якісь все-таки викрали, – староста села Гаї-Шевченківські Богдан Брич.

На сайті ГУНП в Тернопільській області повідомляють, що зловмисники зайшли до будинку, підібравши ключ до вхідних дверей. Врятувала родину мама дітей, їй вдалося зняти клейку стрічку і викликати правоохоронців. У поліції розпочали досудове розслідування за статтею розбій, грабіжників ще не знайшли, деталі нападу не розголошують.

 

Попередня стаття

Теребовлянська книгозбірня у плачевному стані: стіни в грибку, дах протікає (Відео)

Наступна стаття

У ДТП на Тернопільщині загинув водій буса

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.