Лікарня на Тернопільщині отримала сучасний апарат для безшовних операцій (Відео)

80-річчя у професійне свято. Працівники Козівської центральної комунальної районної лікарні відзначаютьювілей закладу.

«Лікарі не перестають працювати навіть у свято», – каже головний лікар Козівського центру первинної медико-санітарної допомоги Зоряна Понжко.

З нагоди Дня медичного працівника лікарів нагороджують грамотами. До привітань долучився знаний у краї меценат Іван Чайківський.

«Дякую, медикам, за те, що вони продовжують виконувати свою роботу навіть не в простих умовах», – зазначив засновник компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

За кошти благодійника для лікувального закладу придбалисучасний електрокоагулятор.

«Цей апарат дуже важливий для нас. Завдяки ньому можна пришвидшити операції», – повідомляє головний лікар Козівської центральної районної комунальної лікарні Богдан Маркевич.

 Цей апарат, запевняють лікарі, дасть змогу ефективніше надавати послуги пацієнтам.

Попередня стаття

На Тернопільщині п’яний чоловік вистрелив собі у живіт

Наступна стаття

Журналістка МедіаТОРа перевіряла як ставляться тернополяни до безхатченків (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.