Агрохолдинг «МРІЯ» і CFG працюватимуть під новим брендом “Контінентал” (Відео)

Ефективне партнерство. Агрохолдинг «МРІЯ» і компанія CFG об’єдналися. Відтепер працюватимуть під єдиним брендом «Контінентал Фармерз Груп».

– Сьогодні день народження нової компанії, нового бренду і логотипу, ми взяли найкраще, що є в обох компаній, – генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен.

Міжнародні інвестиції, переконаний генеральний директор Георг фон Нолкен, зроблять компанію потужною і сильною.

– Це важливе і правильне рішення працювати як єдина компанія. У нас сильний інвестор, який будує довгострокові плани, не 10, 20, 30 чи 40 років. Я вважаю це основним фактором нашого успіху.

Соціальні ініціативи в громадах «Контінентал» втілюватиме і надалі.

– Основні напрямки, у які ми інвестували і маємо намір інвестувати –  це інфраструктура, медицина, здоров’я наших пайовиків та мешканців громад, у яких ми працюємо, це благоустрій, освіта, культура і обов’язково духовність

Оновлена компанія працюватиме в 5 областях Західної України. У її обробітку 195 тис га земельного банку. В планах керівництва – довгострокові цілі і плани.

 

Попередня стаття

У Теребовлі всі фекалії з міста спускають в річку (Відео)

Наступна стаття

При в’їзді в село Настасів височіє фігура Спасителя (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.