При в’їзді в село Настасів височіє фігура Спасителя (Відео)

Під захистом Всевишнього. При в’їзді на Настасівську дорогу височіє фігура Ісуса Христа. Спаситель, розпростерши руки, обіймає кожного. Приклонити голову до величної фігури можуть усі  проїжджі. Та особливий оберіг тепер мають жителі навколишніх сіл.

– Фігура дуже гарна і мені дуже подобається, – Ігор.

– Статуя Ісуса Христа буде благословляти й оберігати людей, які їдуть і йдуть цією дорогою, – жителька села Настасів Ольга.

Освячували архітектурну споруду Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій, Архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон, місцеві священники

– Боже благословення сходитиме на кожного, хто проїжджатиме повз, схилить голову, помолиться, Господь усіх благословить, – Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій

–  Молоде покоління запам’ятає про освячення статуї Спасителя нашого Ісуса Христа навіки, –Архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон

– Дякуємо Богу за цей величний Божий дар у вигляді цієї фігури. Також складаємо подяку жертводавцю Івану Адамовичу за його плідну працю для добра нашого народу, – отець-декан Іван Зозуля.

В знак шани і подяки фігуру Христа встановила компанія «Агропродсервіс» у своє 20-річчя від дня заснування.

– Ми хотіли зробити великий подарунок для нашої громади і людей, такий який би запам’ятався на століття, – засновник компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

– Встановлення фігур задумане нами як вияв великої вдячності Всевишньому за благословення, яке він дає нам протягом 20 років у розбудові компанії, – генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Загалом у дванадцяти селах і містечках, де компанія обробляє землю, з’являться архітектурні споруди Спасителя.

 

Попередня стаття

Агрохолдинг «МРІЯ» і CFG працюватимуть під новим брендом “Контінентал” (Відео)

Наступна стаття

Через ремонт частину однієї з вулиць Тернополя перекриють на два місяці

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.