Через ремонт частину однієї з вулиць Тернополя перекриють на два місяці

У Тернополі розпочали реконструкцію скверу В. Чорновола та території від вул. І. Франка до Театрального майдану. Через ремонт рух транспортних засобів на вказаному відрізку вулиці перектиють до 26 серпня. Саме до цього часу тут заплановано завершити усі ремонтні роботи.

На вул. В. Чорновола минулого року розпочалися масштабні роботи з капітального ремонту дорожнього покриття та благоустрою території від вул. Б. Хмельницького до вул. І. Франка. Цього року роботи продовжать на ділянці від. вул. І. Франка до Театрального майдану, – повідомляють у прес-службі Тернопільської міської ради. Зокрема, тут заплановано провести заміну каналізаційних та водопровідних мереж, влаштувати дощову каналізацію, замінити дорожнє покриття проїзду та пішохідної ділянки, прокласти велодоріжку, влаштувати тимчасову стоянку для транспортних засобів, а також висадити екзотичні червонолисті клени та оновити вуличне освітлення.

Відомий усім водограй «Кульбаба», який знаходився на цій ділянці раніше, був практично зруйнований і не підлягав реставрації, тому його замінять на новий пішохідний фонтан з механічним очищенням води та сучасним освітленням. Також тут буде повністю оновлено покриття території навколо водограю.

Попередня стаття

При в’їзді в село Настасів височіє фігура Спасителя (Відео)

Наступна стаття

На Сході України загинув військовослужбовець з Тернопільщини

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.