Тернополянин на крок попереду. Наймолодший студент України отримав власну сторінку у Вікіпедії (Відео)

Про життя екстерном – у Вікіпедії. Інформація про наймолодшого студента України тепер є у онлайн-енциклопедії. Тернополянин у свої 15 років став студентом, а в 19 отримає диплом бакалавра. Сторінку про Мирослава у Вікіпедії наповнюватимуть українською та німецькою мовами.

«Працюватиму над тим, аби стаття у Вікіпедії про мене наповнювалася новими здобутками», – каже наймолодший студент України Мирослав Корицький.

У 5 років у школу, ЗНО після 10 класу – хлопець звик до життя екстерном.

«Перша вчителька переконала нас у тому, що Мирослав зможе навчатися зі старшими», – зазначає батько наймолодшого студента України  Володимир Корицький.

Зараз Мирославу 17 і він навчається в Тернопільському національному економічному університеті. Зекономлений час хлопець хоче інвестувати у кілька вищих освіт. Зокрема мріє стати студентом Дрезденського університету.

 

 

Попередня стаття

У Тернопіль їде цирк “Олімп”. У вас є шанс виграти два безкоштовні квитки від “МедіаТОРа”

Наступна стаття

У Тернополі під час шикування військовослужбовець освідчився своїй коханій (Фото)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.