Інновації в аграрному секторі представили на форумі Нове Зернятко (Відео)

Майданчик партнерства. Інновації в аграрному секторі представляють на 4 міжнародному форумі Нове Зернятко. Понад 4 тисячі гостей, сотня компаній-учасників з різних міст України з’їхалися у  Настасів на дводенний захід просто неба.

Організатор дійства компанія «Агропродсервіс» ділиться з аграріями новими технологіями та можливостями.

– Сьогодні працювала вся команда компанії «Агропродсервіс» на те, що щоб ми могли показати направду тим аграріям, які приїжджають, технології, техніку, поля, – засновник компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський.

Компанія-господар – демонструє масштабним підприємствам і дрібним фермерам як працювати на українській землі, й розвивати економіку країни. Попри труднощі, переконаний генеральний директор Андрій Баран, тут вирощують добрі врожаї.

– Ми знову заявляємо про себе як про українського виробника, демонструємо цим заходом, що в Україні при всіх за і проти можна створювати бізнес, можна його розвивати і бути успішним на своїй землі, – генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Андрій Баран.

Аби посіви якнайкраще сходили, працюють фахівці агрохімічних лабораторій компаній-партнерів. Ретельно перевіряють воду, готуючи розчин для обприскування полів.

– Ми розуміємо, що в цьому партнерстві рушійна сила агрономії, в цьому партнерстві запорука інновацій. Ми разом здобуваємо досвід, випробовуємо на полях, залучаємо необхідні ресурси, аби підвищити ефективність сільського господарства, – голова наглядової ради «Агроскоп Інтернешнл» Ірина Іванова.

За підбір  насіння, випробовування нових гібридих культур відповідає компанія КВС. Вже кілька років поспіль вона є партнером «Агропродсервіс».

– Сьогодні наші продукти домінують в посівах цукрового буряку, наші продукти представлені в посівах кукурудзи, а також решти культур. Майже все портфоліо, яке сьогодні має КВС України ,  представлене на посівах «Агропродсервіс», нам приємно працювати з ними, генеральний директор компанії «KWS-Україна» Олександр Федоров.

Перейняти досвід й побачити результати використаних технологій учасники мали змогу на сотнях гектарів засіяного поля. Тепер аграрії готові підвищувати продуктивність праці, врожайності й родючості української землі.

Попередня стаття

На Тернопільщину приїхали представники міжнародної місії зі спостереження за виборами

Наступна стаття

В Настасівському насіннєвому комплексі відкрили нову лінію (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.