Тернополянка, яку переїхав тролейбус, померла в лікарні (Фото)

Нещасний випадок в результаті дорожньо-транспортної пригоди зареєстрували правоохоронці Тернополя. 24 червня близько 9:30. Під колесами тролейбуса на вулиці Бережанській опинилася пасажирка. Потерпіла померла.

73-річна жінка вийшла з транспортного засобу, а коли тролейбус рушив, потрапила під задні колеса. Водій каже, що він виїжджав з зупинки, різко повернув кермом і задню частину електротранспорту занесло. Як результат – зачепив тернополянку і вона потрапила під колесо.

Потерпілу з переломами тазу, руки, ноги та іншими ушкодженнями госпіталізували до лікарні. Проте врятувати її життя не вдалося.
Подія внесена в ЄРДР відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Правоохоронці просять відгукнутися очевидців даної аварії або водіїв, які проїжджали повз місце ДТП і зафіксували дану автопригоду на відеореєстратор. Це потрібно, аби встановити усі деталі нещастя. Повідомити інформацію можна за номером телефону: 097-049-17-38.
Попередня стаття

У Тернополі чоловік на очах у власника викрав з автівки майно

Наступна стаття

Дорога жахів. Коропець відірваний від світу через стан доріг (Відео)

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.