На Тернопільщині у ДТП загинув житель Азербайджану (Фото)

Перетин подвійної суцільної смуги під час маневру обгону завершився летально для водія BMW 31ВІ – уродженця Азербайджану. Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 червня близько 13:50 на автодорозі Тернопіль-Львів-Рава Руська поблизу с. Ярчівці.

В результаті виїзду на смугу зустрічного руху іномарка врізалася в автомобіль OPEL ZAFIRA. Іноземця з відкритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку госпіталізували в реанімаційне відділення Зборівської ЦРЛ. Проте врятувати життя тридцятиоднорічному чоловікові не вдалося. Водій іншого автомобіля не постраждав.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), – повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Попередня стаття

Для тернопільських випускників розпочалася додаткова сесія ЗНО (Графік)

Наступна стаття

На Тернопільщині засудили листоношу, яка підробила підпис та привласнила гроші

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.