На Тернопільщині засудили листоношу, яка підробила підпис та привласнила гроші

На Тернопільщині до кримінальної відповідальності притягнули працівницю одного з відділень зв’язку Лановецького району. Жінка підробила підпис та привласнила гроші, виділені малозабезпеченій особі. 

На Лановеччині листоша вирішила збагатитися за чужий рахунок. Аби привласнити кошти, працівниця сфальсифікувала підпис одержувача у платіжній відомості про отримання грошової виплати у сумі близько 4000 грн на тверде паливо, призначених потерпілій управлінням соцзахисту, як малозабезпеченій та привласнила її гроші.

За вчинений злочин жінці інкримінували одразу три статті: ч.1 ст.191 КК України -привласнення чужого майна, яке було їй ввірене, ч.1 ст.358 КК України – підроблення офіційного документа, та ч.4 ст.358 КК України-(використання завідомо підробленого документа).

Суд, погодившись із позицією прокурора, визнав обвинувачену винною та призначив їй остаточне покарання за сукупністю злочинів у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі, з встановленням іспитового строку тривалістю 1 рік, – повідомляють у прокуратурі Тернопільської області.

Попередня стаття

На Тернопільщині у ДТП загинув житель Азербайджану (Фото)

Наступна стаття

Смертельний випадок на Тернопільщині: жінка переплутала воду з бензином

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.