Банк у Тернополі «збіднів» на 400 доларів

Обміняти 18 тис гривень на долари 27 червня збирався киянин в одному з тернопільських банків. Коли касирка передала йому 680 доларів, сказав, що передумав обмінювати й забрав свої гроші назад.

Про те, що «клієнт» банку використав «залом купюр» та вкрав 400 доларів, а це 10 469,45 гривень, у банку дізнались згодом. Шахрая швидко розшукали. Ним виявився уродженець Києва Ян Р., раніше судимий та оштрафований за подібний злочин. У матеріалах справи йдеться, що суд визнав киянина винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 190 КК «Шахрайство» та присудив 850 грн штрафу.

 

Попередня стаття

Тернопільські студенти-медики складуть американський тест

Наступна стаття

Латвійська художниця розмалювала зупинку в Зарваниці

© МедіаТОР Усі права дотримано. Згідно статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства", інформація, яку публікує сайт mediator.te.ua, є власністю ТОВ “Інформаційне агентство “МедіаТОР”

Під час цитування інформації посилання на МедіаТОР обов'язкове. Допускається цитування матеріалів сайту mediator.te.ua без отримання попередньої згоди, але в обсязі не більше одного абзацу та з обов’язковим прямим, відкритим для пошукових систем гіперпосиланням mediator.te.ua не нижче, ніж у другому абзаці тексту.